|
|
להביא את המוני בית ישראל לראות את חרפת נעלין / דבר העורך לגיליון 56
נחום שור 10/08/2008
|
|
קוראים יקרים
ביום רביעי האחרון, 06.08.2008, הצטרפתי לסיור הזדהות ולימוד של כחמישים אנשי "שלום עכשיו", רובם מירושלים ומתל אביב, בשטח שבין הכפר נעלין (4700 תושבים) לבין התנחלות חשמונאים, שטח בו נערכות ההפגנות הסוערות של הפלשתינים, תושבי הכפר, המנסים בכל כוחם למנוע את גזלת כבשת הרש.
|
 |
לפרטים נוספים
|
|
|
אנו מספקים את הידע, אך לרוב לא משתמשים בו / שיחה עם רובי נתנזון, מנהל "מקרו"
נחום שור 10/08/2008
|
|
רובי נתנזון (54), נולד במונטבידאו, בירת אורוגואי, ובשנת 1981. בהיותו בן 27, הוא עלה ארצה, במסגרת תנועתו הציונית הבונים-דרור.
|
 |
לפרטים נוספים
|
|
|
חברי הקיבוצים פועלים באופן אישי, לא כשבט / שיחה עם דוידהלה חורש מקיבוץ עין דור, חבר ועידת מרצ
נחום שור 10/08/2008
|
|
דוידהלה (דויד) חורש (66), נשוי בשנית לזיווה, אב לשבעה וסבא לשמונה (עד סוף השנה הם יהיו כבר עשרה, הוא מבטיח), נולד בנתניה וסיים בה את לימודיו התיכוניים.
|
 |
לפרטים נוספים
|
|
|
פעילה מרכזית במרצ וגם ב"שלום עכשיו" / שיחה עם עליזה זוטרא מרחובות, חברת ועידת מרצ וחברת המזכירות הארצית של "שלום עכשיו"
נחום שור 10/08/2008
|
|
עליזה זוטרא (65), נשואה לדן ואם לבן בגיל 35 ולבת בגיל 34, נולדה בניו יורק בארה"ב.
|
 |
לפרטים נוספים
|
|
|
דרושה גם פעילות שטח, אין די רק בתקשורת /שיחה עם רענן סלומון ממעלות, חבר ועידת מרצ
נחום שור 10/08/2008
|
|
רענן סלומון (54), נשוי לעליזה ואב לשלושה, נולד בחיפה וסיים את בית הספר התיכון המשותף "עמק חרוד", הממוקם בין תל יוסף לעין חרוד.
|
 |
לפרטים נוספים
|
|
|
כל הזמן בשירות השכבות החלשות / שיחה עם דוד קשני מתל אביב, חבר ועידת מרצ
נחום שור 10/08/2008
|
|
דוד קשני (67), נשוי לרחל ואב לשנים, נולד באיראן, בעיר במרכז ארץ גדולה זו (בחורב עבאד) ועלה ארצה בשנת 1950, בהיותו בן שמונה שנים. הוא למד בבית ספר יסודי ברעננה ואחר כך למד בבית הספר החקלאי "כנות" שליד גדרה. בצה"ל שירת דוד בנח"ל המוצנח והספיק לבצע שישים צניחות.
|
 |
לפרטים נוספים
|
|
|
מפלגת מחאה או מפלגת השפעה? / דיון בעקבות מאמרו של העורך "פרדוקס נעלין"
נחום שור 10/08/2008
|
|
קוראים יקרים,
המאמר שלי בגיליון הקודם " פרדוקס נעלין" עורר הדים ותגובות רבות. חלק מהתגובות העידו שהמגיבים לא הבינו בדיוק מה כתבתי. חלק אחר כתב בפירוש שהם מעדיפים להיות מפלגת מחאה וכלל לא חשוב איך הציבור יגיב. העיקר שמחאתם בעניין צודק תעשה ותראה. בעצם המשמעות של תגובתם הייתה: לעזאזל עם השגת המטרה של סיום הכיבוש. העיקר הוא שנמחה כנגדו בעוצמה ובלי הרף.
|
 |
לפרטים נוספים
|
|
|
מכתבים למערכת: עבודה בעיניים
דוד קשני מתל אביב, חבר ועידת מרצ 10/08/2008
|
|
ראש הממשלה, אהוד אולמרט, עובד על כולנו בעיניים!
|
 |
לפרטים נוספים
|
|
|
ברכה לאורית רייך מכפר ורדים, חברת ועידת מרצ
נחום שור 10/08/2008
|
|
אורית רייך זכתה להוקרה מהמשרד לאיכות הסביבה על ניקוי האסבסט בנהריה.
|
 |
לפרטים נוספים
|
|